Siapa Kekah Bidan Sepiah


      Siapa Kekah Bidan Sepiah
Bukan semua yang mengaum itu harimau dan bukan semua harimau itu mengaum, yang New Read [ Siapa Kekah Bidan Sepiah ] By [ Sindiket Sol-Jah ] For Kindle ePUB or eBook – cricketworldcuplivestreaming.com

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Siapa Kekah Bidan Sepiah book, this is one of the most wanted Sindiket Sol-Jah author readers around the world.

Read 
      Siapa Kekah Bidan Sepiah
 Author Sindiket Sol-Jah – cricketworldcuplivestreaming.com
  • 112 pages
  • Siapa Kekah Bidan Sepiah
  • Sindiket Sol-Jah
  • Malay
  • 13 January 2019

10 thoughts on “ Siapa Kekah Bidan Sepiah

  1. says:

    Saya ingat buku ini saya beli waktu ke acara MASKARA beberapa tahun dulu Edisi terhad dan cover nya sangat menarik perhatian saya Pulang ke rumah, saya baca dalam sekali duduk Saya belum ada GR lagi waktu itu, jadi saya baca buku ini sekali lagi Seronok Buku misteri tapi kelakar Paling menarik bila setiap cerpen adalah hasil nukilan penulis berlainan, namun watak utama setiap cerpen adalah para penduduk di Kampung Fatimah Kacip setting utama untuk Siapa Kekah Bidan Sepiah Saya suka Saya ingat buku ini saya beli waktu ke acara MASKARA beberapa tahun dulu Edisi terhad dan cover nya sangat menarik perhatian saya Pulang ke rumah, saya baca dalam sekali duduk Saya belum ada GR lagi waktu itu, jadi saya baca buku ini sekali lagi Seronok Buku misteri tapi kelakar Paling menarik bila setiap cerpen adalah hasil nukilan penulis berlainan, namun watak utama setiap cerpen adalah para penduduk di Kampung Fatimah Kacip setting utama untuk Siapa Kekah Bidan Sepiah Saya suka setiap watak menarik dan penuh ragam Dapat bayang suasana kampung yang ordinary macam yang selalu saya dengar, kisah kisah lepak minum dan main dam di kedai kopi dan juga perbualan harian.Point of the story macam judulnya Bidan terkenal kampung yang banyak berjasa mati terbunuh sebelum itu ketua kampung juga mati terbunuh , penuh cakaran dan luka hingga cakap cakap mulut tersebar ada harimau jadian di Kampung Fatimah Kacip Okay, ini macam sinopsis di muka belakang buku Banyak pengajaran juga tentang hasad dengki, tenta...

  2. says:

    Buku ni dah tak dijual di mana mana dah Gigih aku mencarinya Dan aku akhirnya berjaya mendapatkan buku ni secara barter trade Aku swap dengan sebijik Volkswagen herbie fully loaded kau tahu Dahsyat kan Haha Gila tak gila Kerana buku yang unik dan rare ni ku s...

  3. says:

    Sebaik sahaja habis satu muka surat, sentiasa rasa mahu selak lagi muka surat Lagidan lagiSemata mata mahu tamatkan kekeliruan Baca buku ini macam buat jigsaw puzzle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *