Cerkas


      Cerkas
Di Barat, mereka panggil ia flash fiction, microfiction, atau short short story Di sini, kita panggil ia cerkas cerita ringkas , atau certot cerita kontot Punyalah ringkas, sampai kau sempat baca satu cerita masa tivi sedang tayang iklan Punyalah ringkas, sampai panjang satu cerita cuma jarak satu stesen LRT Kerana hari ini, cerpen pun dah dianggap panjang dan lambat macam siput babi Novel apatah lagi Dalam dunia yang serba pantas ini, semua benda kita nak cepat Kecuali inzal. Free Read Cerkas [ By ] Sindiket Sol-Jah [ Kindle ePUB or eBook ] – cricketworldcuplivestreaming.com

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Cerkas book, this is one of the most wanted Sindiket Sol-Jah author readers around the world.

Free Download [ 
      Cerkas
 ] author [ Sindiket Sol-Jah ] – cricketworldcuplivestreaming.com
  • 104 pages
  • Cerkas
  • Sindiket Sol-Jah
  • Malay
  • 02 August 2018

10 thoughts on “ Cerkas

  1. says:

    Aku suka cerita cerita ringkas dalam ini buku especially tulisan Mat Jan Ceritanya bersangkut paut dan unik Penulis lain pun tak kurang juga sedapnya cerita cerita mereka.

  2. says:

    Banyak cerita yang buat kita berfikir semula, walaupun dalam gelak tawa semasa membacanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *